DIVERSE MENYER
   
    HOVEDSIDE
  OM ALANYA
  OM OSS
  REFERANSER
 
   EIENDOMMER TIL SALGS
   
    LEILIGHETER
  VILLA
  LEILIGHETER TIL LEIE
  GRATIS VISNINGSTUR
  NYHETER
 
   KJØPSINFORMASJON
   
    FREMGANGSMÅTE VED KJØP
  ENGANGSKOSTNADER
  ÅRLIGE KOSTNADER
 
   TJENESTER ETTER SALG
   
    FORSIKRING
  KJØP AV MØBLER OG DIV.
  MØBELPAKKER
  ÅRLIG BOLIGKONTROLL
  TRANSFER
  VASKEFIRMA
  UTLEIE
  HÅNDVERKERE
 
   NYTTIG INFORMASJON
   
    ARBEIDSTILLATELSE
  VISUM
  ARV
  TELEFON OG INTERNETT
  FØRERKORT
  HELSE
 
   DIVERSE TJENESTER
   
    BILUTLEIE
  OVERSETTELSER
  GUIDET TUR
 
   BOLIGER TIL LEIE
   
    1- 3 UKER
  LANGTIDSLEIE
 
   NYHETER
   
    GRATIS VISNINGSTUR!!
  
  
  
 
   Hovedkontor i Tyrkia
   
  Telefon
+47 51 11 86 90 IP Telefon +905378292477 Mob
Telefaks
+4752735501
Epost
post@okeiendom.no

   Kontor i Norge
 
Telefon
52 73 55 00 Mob: 91 12 67 60
Telefaks
52 73 55 01
Epost
post@taksthuset.as


    Mer kontakt informasjon


    Logg inn for meglere
 
 
         
 
  Unik anlegg med en utrolig utsikt ove middelhavet   Nytt 5 stjerner kompleks i Alanya sentrum   Rimelige leiligheter i Alanya sentrum   Flower Garden 3: Vakkert familieanlegg i Oba!  
 

REFERANSER FRA KUNDER:


Vi har i 2005 og 2009 købt lejlighed i Alanya. Vi kan kun være tilfredse med den måde, handlen foregik på. Vi følte virkelig, Silje og Yusuf Ok var til at stole på, og de udviste en seriøs og professionel måde at takle de ting omkring købet på, der var nødvendige, som f.eks.den obligatoriske opholdstilladelse, oprettelse af bankkonto, skøde osv. Silje og Yusuf Ok har på en rolig og behagelig måde hele tiden været der til at følge op på tingene og tage sig af det, der evt. kunne have givet problemer. Men der har ingen problemer været overhovedet, og vi glæder os hver gang, vi skal ned til vores ferielejligheder i Tyrkiet.

Annie & Poul, Aarhus - Denmark

Hei! Vi ønsker å si noen rosende ord om Ok Eiendom Tyrkia og Yusuf. Vi ble kjent med Yusuf i 2009 i forbindelse med at vi leide leilighet av noen som hadde kjøpt leilighet av Ok Eiendom Tyrkia. Det var en fantastisk leilighet og en topp ferie! Det som gjorde opplevelsen ekstra bra var oppfølgingen fra Yusuf og hans bekjentskap. Det var trygt å ha en kontaktperson med lokalkunnskap som kunne både norsk og tyrkisk. Vi hadde stor hjelp av Yusuf denne sommeren. Vi kom tilbake i 2010 og 2012 og traff Yusuf hver gang. Vi har nå store planer om å kjøpe egen leilighet i Alanya og OK Eiendom Tyrkia vil da være en naturlig samarbeidspart i en slik prosess. Vi kan anbefale OK Eiendom Tyrkia og Yusuf på det varmeste! Ønsker dere å prate nærmere med oss om våre opplevelser, er det bare å ta kontakt på frede.ousland@gmail.com

Hilsen Frede & TrineHei, enhver ønsker å ha sin egen bolig i hjemlandet og ikke så uvanlig i utlandet også de senere årene! Jeg har alltid vært glad i Tyrkia og det endte med at i 2012 bestemte at jeg ville kjøpe noé der! En vil automatisk føle seg kunnskapsløs i det tyrkiske systemet og ikke minst om hvem en skal velge å stole på! Jeg valgte å kjøpe leilighet av Ok Eiendom Tyrkia v/Yusuf Ok som er en velkjent,kunnskapsrik og har bred erfaring i Alanya og generelt i Tyrkia! Jeg merket fort at det var viktig for Yusuf at jeg som kunde skulle føle meg trygg under prosessen og ikke minst være fornøyd med kjøpet både i forkant og ikke minst også i etterkant! For din trygghet, rask og effektiv prosess vil jeg personlig anbefale til enhver som ønsker seg bolig i Tyrkia å kjøpe av Ok Eiendom Tyrkia!

Mvh Besart RushitiVi har også referansepersoner i:

Norge; Fredrikstad, Tvedestrand, Kristiansand, Søgne, Vennesla, Bryne, Haugesund, Førde, Steinkjer, Berg(Senja), Sørumsand, Hønefoss, Gjøvik, Jessheim, Ålesund, Sørreisa, Trondheim og Oslo

Finnland: Kalajoki

Sverige: Stockholm

Danmark; Aarhus, Roskilde

Storbritania: Manchester

Ta kontakt for flere referanser!Vi tar forbehold om at nettstedets informasjon kan ha feil og mangler, og at informasjon kan være utdatert.
 
Eiendomsøk
 
 
  Velg område


Priskategori


Boligtype


 


 
Kontakt
 
 
Skriv inn ditt navn og telefonnr så kontakter vi deg!

Navn


Telefon


 

Alanya været nå

Click for Alanya, Turkey Forecast
 

Ok Eiendom Tyrkia © 2019     Databaseprogrammering og design: Oxo Media Nuf